Å finne veien hjem gjennom din sjels palett

DIN SJELS PALETT -

« Å Finne veien hjem gjennom din sjels palett»

Kurset er ikke et rent malekurs, men maleoppgaver blir brukt som en øvelse for å hjelpe deg å komme mer i kontakt med din indre veiviser og få en økt bevisstgjøring i forhold til hvilken retning og fokus du ønsker i livet.

Meditasjoner brukes som verktøy i tillegg til maleoppgavene. Vi vil gå dypere inn i kommunikasjon med malerier.

For å ta dette kurset, er det anbefalt at du har intuitivt malekurs del 1, eller har erfaring med å male intuitivt, det vil si at du er relativt selvgående i forhold til å utforske malelerretet ut fra de oppgavene som blir gitt.

Antall deltakere er 4-6 stykker. Pris 2000,- inkluderer 4 lerret. Man får låne staffeli og alt av maleutstyr.  Maling kommer i tillegg.

Se fanen "kursdatoer" for å se når kurset holdes.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.07 | 19:19

Hei! Så hyggelig at du har funnet veien til mine malekurs. Jeg er usikker på om det blir kurs i høst, mtp covid-19, men kommer til å legge ut info om det blir.

...
18.07 | 16:06

Hei!
Holder du grunnkurs i intuitiv maling i Trondheim i løpe av høsten?
Mvh
Anne Kristin Soknes Mostue

...
29.07 | 12:59

Veldig hyggelig at du kom innom og ga meg den bekreftelsen jeg trengte for å få utgitt tekstene mine. Tusen hjertelig takk for dine tilbakemeldinger

...
08.07 | 14:13

Bildene dine lyste opp lokalet i Orkanger. Ga god energi. Likte den positive tonen i maleriene. Teksten under bildene forsterket den gode følelsen.

...
Du liker denne siden