En Magisk, Magisk Verden!

Krystallgrotten i Naica i Mexico

07.03.11 oppdaget jeg at det var et program som hadde blitt tatt opp i vårt altibox-system, som het "Into The Crystal Cave" -  På National Geographic. I og med at hverken jeg eller min samboer hadde tatt opp dette programmet (!), ble jeg ekstra nysgjerrig på hva det inneholdt.

I Mexico, nærmere bestemt Naica (250 km sør for USA sin grense), oppdaget i 2000 noen gruvearbeidere en enorm krystallgrotte 300 meter under jorden, som har vært skjult i over 500 000 år. Den første eksedisjonen dit var i 2008. Den siste i 2010.

Det oppleves som om krystallgrotten ikke ønsker besøk. Det er 45 grader der og luftfuktigheten er på 90 %. Er man der over 30 minutter risikerer man å bli drept.
Man møtes av en strøm av aktiv luft som kommer i 16 km/t fra en usynlig kilde, luftettheten er utrolig. Menneskelige organer strever allerede etter 5 minutter, hjerte slår raskere og svette fordamper ikke fra huden, så man kokes i egen kroppsvarme i verdens varmeste hule.

Grotten er så stor som en fotballbane og på høyde med et to etasjes hus. Noen krystaller er 11 meter lange og 55 tonn tunge.
Grotten er et utrolig skue med varme krystaller som går mot alt vi tror ting ser ut på denne planeten. En fremmed verden under jorden. Det er også oppdaget en sprekk, som gjør at man tror at grotten fortsetter lenger inn, men dette har ikke latt seg utforske. Krystallene vokser i fra alle kanter i hulen.

Gruveselskapet som oppdaget grotten, har en pumpe som pumper ut 4 millioner liter vann i timen. Pga kostnadene med dette, kommer de til å slå av pumpen og grotten  vil igjen bli fylt med vann. Krystallene kan fortsette å vokse og muligens bli gjenoppdaget en annen gang.

Og hvorfor ble jeg så interessert i dette?
I ukene før hadde meg malt malererier med titler som "Krystallalver", "Krystallengler", "krystallriket I og II", krystallvokterne I og II" og "ikonkrystallengel" - der vesene som males står i akkurat slike store krystaller som var i grotten!

"Krystallvoktere", fra albumet "Manifestasjon. 60x80, akryl på lerret. Solgt.

Andromedaengel

For en tid tilbake ble jeg spurt om jeg kunne kanalisere et maleri med tekst fra en person som var død. I og med at det var første gangen jeg forsøkte det, hadde jeg behov for å få en slags bekreftelse på at det jeg drev med ikke var tull. Jeg oppsøkte en healer som ikke visste at min intensjon med besøket var en slik bekreftelse.
Det første hun sa nå jeg kom var: jeg ser du har med deg et ganske lite lilla vesen, med vinger. Han sier han er  veldig fornøyd med kanaliseringene dine, men at det godt kan gå enda raskere da de skal nå ut til mange. Jeg fikk et tips om å rense det 3. øye med en sten, jeg visste hvilken sten. ( Jeg så for meg en selenittstav). Etter timen var ferdig, viste jeg hun jeg var til maleriet jeg hadde malt av Andromedaengel og hun ble veldig overrasket, for det var han hun hadde sett. Og han har også en selenittstav i sin panne. Så på denne måten kan jeg oppelve å treffe de jeg har malt, gjennom noen som ser. Det gjør at jeg har blitt trygg på at jeg kanaliserer både malerier og ord.
"Andromedaengel" 60x80, akryl på lerret, fra albumet "Helbredelse". Solgt.

Månesangersken

I august 2013 mottok jeg en skriftlig kanalisering fra en healer. Hun skrev blant annet at mine nye malemestre ville komme snart. Lek med henne i fargene. Hun er av månens folk. Mens hun kanaliserer dette, malte jeg maleriet "Månesangersken", en dame med en månemann i båten og 4 måner på maleriet. Utrolig morsomt for meg og for den som skal ha maleriet å vite.
"Månesangersken", 70x90, akryl på lerret, fra albumet "Forening og Forløsning". Solgt.

Himmelregnbuebåten

"Himmelregnbuebåten" 50x60, akryl på lerret. Til Salgs

Nyeste kommentarer

26.07 | 17:19

Hei! Så hyggelig at du har funnet veien til mine malekurs. Jeg er usikker på om det blir kurs i høst, mtp covid-19, men kommer til å legge ut info om det blir.

18.07 | 14:06

Hei!
Holder du grunnkurs i intuitiv maling i Trondheim i løpe av høsten?
Mvh
Anne Kristin Soknes Mostue

29.07 | 10:59

Veldig hyggelig at du kom innom og ga meg den bekreftelsen jeg trengte for å få utgitt tekstene mine. Tusen hjertelig takk for dine tilbakemeldinger

08.07 | 12:13

Bildene dine lyste opp lokalet i Orkanger. Ga god energi. Likte den positive tonen i maleriene. Teksten under bildene forsterket den gode følelsen.